$ 800 millioner LIKVIDERT: BITCOIN’S RALLY TO ALL-TIME HIGHS LEAVES TRAIL OF BJØRNBLOD

Bitcoin så noen kraftige prishandlinger i går, med okser som sendte det fra midten av $ 20.000-regionen til høyder på $ 23.700
Salgspresset her viste seg å være ganske betydelig og bremset veksten, men kryptovalutaen ser ut til å være klar til å se ytterligere opp
Et analysefirma forklarte i en nylig tweet at et massivt angrep av kortsidede likvidasjoner drev denne bevegelsen
De siste dagene har over 1 milliard dollar i korte posisjoner blitt avviklet

Dette kan være en av de eneste faktorene som bidro til å øke denne bevegelsens voldsomhet
Hvis flere bjørner prøver å falme rallyet til $ 23700 og begynne å stable korte posisjoner, kan det åpne portene for ytterligere oppside
Bitcoin og resten av kryptomarkedet har sett noen blandede prishandlinger på en kortsiktig tidsskala, med makrotrenden som hviler fast i oksens kontroll.

Tradere har bemerket at der kryptotrendene i mellomtiden i stor grad burde avhenge av dens fortsatte reaksjon på det øvre $ 23.000-regionens salgspress.

Last og gratis spinn tilgjengelig hver dag, for hver spiller, i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Leke nå!
Et brudd over dette nivået vil fortsette trenden med prisoppdagelse som Bitcoin for øyeblikket ser og potensielt åpne portene for et trekk betydelig høyere.

BITCOIN VISER TEGN PÅ STYRKE FØLGENDE AVVISNING PÅ $ 23 700
I går påtok Bitcoins pris enestående fart som gjorde det mulig å legge tusenvis til prisen i løpet av få timer.
Dette førte den fra midten av $ 20.000-regionen til høyder på $ 23.700, og det var der den endelig begynte å finne et seriøst salgspress som bremset oppstigningen og fikk den til å glide lavere.

Senere testet dette nivået på nytt og klarte nok en gang å bryte over det. Dette bekrefter at dette er en viktig nærtidsmotstand for å se, med et brudd over det som potensielt kan katapultere Bitcoin betydelig høyere.

ANALYTISK FIRM: BTC-PRIS BOOSTED AV MASSIV KORT LIKVIDERING

Det ser ut til at Bitcoins nylige oppadgående trend har blitt styrket av masselikvideringene som er sett blant bjørner.

En analyseplattform bemerket at over en milliard dollar med korte posisjoner har blitt avviklet de siste tre dagene.

“BTC i går, et sammendrag: – Bitcoin laget et nytt ATH, $ 23 776 (Coinbase) – STORT handelsvolum: $ 80 milliarder på fremtidige markeder, $ 10 milliarder på spotmarkeder! – 800 millioner dollar ble avviklet: både langbukser og shorts – i løpet av de to foregående dagene ble 1 miljard dollar shorts avviklet, »sa han.

Fordi likvidasjon på kortsiden har styrket dette oppadgående momentum, må Bitcoin Bank bjørner fortsette å legge til disse posisjonene etter avslag på nivåer på $ 23.700, da dette vil gi okser drivstoff til å katalysere ytterligere opp.